NIVIAN solutions

Nivian solutions Nivian solutions Nivian solutions Nivian solutions
Nivian solutions

O KOMPANIJI

Nivian Solutions je HR konsultantska kuća koja se nalazi u Novom Sadu, a posluje širom Srbije. Nastala je sa ciljem da obezbedi HR rešenja za uspešnije poslovanje po meri klijenata.

Svaka poslovna organizacija je živi organizam koji pokreću ljudi koji u njoj rade. Stoga su ljudski resursi najznačajniji faktor koji doprinosi uspešnom radu svake kompanije. Nivian je motivisan i podstaknut idejom o optimalnoj primeni znanja iz oblasti psihologije u cilju rešavanja HR problema. Rad Niviana je vođen savremenim i personalizovanim pristupom.

Savremen pristup

Nivian solutions u okviru svojih HR rešenja za uspešno poslovanje pažljivo osluškuje promene u poslovnom svetu i društvu generalno. U skladu sa tim promenama Nivian nudi svojim klijentima savremeni pristup rešavanju HR izazova.

Svi smo svedoci činjenice da se i poslovne i životne okolnosti konstantno menjaju. Takođe znamo i da je tempo tih promena, naročito u prethodnom periodu, značajno ubrzan. To zahteva dinamičan i adaptivni pristup upravljanju ljudskim resursima u svim poslovnim organizacijama. Zato se držimo stava da se HR prakse moraju prilagođavati i menjati istom brzinom kojom se menjaju socijalne i ekonomske okolnosti poslovanja. Ovo je jedini način izlaženja na kraj sa izazovima modernog upravljanja ljudskim resursima.

Personalizovan pristup

Potencijal za automatizaciju svih radnih procesa u globalnoj ekonomiji je ogroman. Međutim, kada je u pitanju upravljanje ljudskim resursima, primena automatizacije je veoma ograničena, i to sa razlogom.

Nivian pridaje zuzetan značaj ličnom pristupu u radu, u čijoj osnovi je odlično poznavanje poslovanja naših klijenata. Naš stručni tim psihologa neguje personalizovan pristup u radu. Naše strategije prilagođavmo svakom pojedinačnom klijentu i usmereni smo na konkretne izazove koje klijent želi da prevaziđe. Metodologija koju koristimo je fleksibilna, transparentna i osmišljena po meri konkretnog projekta na kom radimo. Cilj ovog pristupa je optimizacija svakog našeg projekta, a ne automatizacija rada.